Thursday 29 June 2017

Δημοπρασία Τέχνης και Αντίκας στο Enigma Mall του ομίλου Μουζενίδη στις 8 Ιουλίου



Δημοπρασία τέχνης, αντίκας και συλλεκτικών αντικειμένων οργανώνει ο Βορειοελλαδίτικος οίκος δημοπρασιών και Τέχνης Myro Antiques House σε συνεργασία με τον όμιλο Μουζενίδη στο νέο εμπορικό κέντρο του ομίλου Enigma Mall στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 19.30 το απόγευμα. Θα δημοπρατηθούν πολύτιμοι πίνακες του 18ου, 19ου και 20ου αιώνα, εγκαθιδρυμένες υπογραφές αλλά και έργα νεότερων ελλήνων καλλιτεχνών, μαζί με γλυπτά σε μάρμαρο και μπρούντζο, αλλά και επιλεγμένες αντίκες -έπιπλα και αντικείμενα. Παράλληλα με την δημοπρασία στον χώρο θα γίνει παρουσίαση σε ειδικά περίπτερα με μοναδικά αξεσσουάρ, χαλιά, και κοσμήματα, και συλλογές αντικειμένων στο κοινό της δημοπρασίας. Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ.

Πίνακας του γνωστού ζωγράφου &
καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών
της Θεσσαλονίκης Γιάννη Φωκά. Δείτε
περισσότερα έργα Σύγχρονης Τέχνης
που θα  δημοπρατηθούν ΕΔΩ
Στον τομέα της τέχνης ξεχωρίζουν υπογραφές όπως: Σοφιανός, Απέργη, Παπαδοπεράκη, Κατσιάρη, Καραφωτιά, Φωκά, Διαμάντη, και άλλων. Στον τομέα της γλυπτικής ξεχωρίζει συλλεκτικό έργο σε μπρούντζο με μαρμάρινη βάση του διεθνώς αναγνωρισμένου Βούλγαρου γλύπτη Kamen Tanev. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τομείς του επίπλου, με πολύτιμες αντίκες και στυλ, καθώς επίσης οι πορσελάνες, με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές εκκίνησης.

Σε αγαστή συνεργασία με τον κ. Μπόρις Μουζενίδη υλοποιούμε το όραμα του για την προβολή της Ελληνικής Τἐχνης στο εξωτερικό”, δήλωσε ο κ. Σταύρος Μυρωνίδης, ο δημοπράτης, ιδρυτής και CEO του Myro Antiques House. “Το εμπορικό νέο εμπορικό κέντρο του ομίλου είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και αποτελεί για εμάς μία σημαντική ευκαιρία απεύθυνσης σε ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα εναγκαλιζόμενοι τον πολιτισμό της, παλιό και νεότερο, τον οποίο στοχεύουμε να αναδείξουμε με τις συντονισμένες ενέργειες μας”, κατέληξε.

Στην δημοπρασία μπορεί να λάβει μέρος ελεύθερα κάθε ενήλικας, χωρίς καμία χρέωση πέραν όσων αγοράσει στη διάρκεια της. Επιπλέον οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει την δημοπρασία χωρίς υποχρέωση αγοράς, ως παρατηρητης. Ανήλικοι γίνονται δεκτοί εφόσον συνοδεύονται από τον γονιό ή κηδεμόνα τους. Δείτε όλα τα αντικείμενα ΕΔΩ.


Διαδικασία / Όροι Συμμετοχής
Η διαδικασία είναι δημόσια και καταληκτική. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά αποσταλλούν (με χρέωση τους) στον προορισμό της επιλογής τους.
Τα δημοπρατούμενα (Lots) προβάλλονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο με φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, και κατά το δυνατόν αναλυτικές περιγραφές στην διεύθυνση www.myroauctions.gr.
Η συμμετοχή στην δημοπρασία σημαίνει αδιαμφισβήτητη αποδοχή των όρων της, όπως επίσης ότι ο πελάτης είναι ενήμερος για την ποιότητα, την κατάσταση και κάθε άλλη ιδιότητα των αντικειμένων που αγοράζει.

Δεκάδες αντικείμενα και σύνολα
από πορσελάνη στην δημοπρασία μας!
Δείτε τα όλα ΕΔΩ.
Συμμετοχή εξ αποστάσεως “MAKE OFFER”
Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER”.
Ο πελάτης μπορεί πλέον να επιλέξει την λειτουργία “MAKE OFFER” μέσω της οποίας στέλνει στον Οίκο δημοπρασιών ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τα στοιχεία του και το ανώτερο ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για το συγκεκριμένο lot. Το ποσό αυτό θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή εκκίνησης του εκάστοτε Lot. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση www.myroauctions.gr.

Πίνακας του Γιώργου Καραφωτιά. Δείτε περισσότερα
έργα Σύγχρονης Τέχνης που θα  δημοπρατηθούν ΕΔΩ.
Σημαντική συνεργασία για την προώθηση της Τέχνης με έμφαση στην γλυπτική
Ο οίκος δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία του με το Enigma Mall Shopping Center του ομίλου Μουζενίδη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, o γνωστός οίκος δημοπρασιών και διαχειριστής των δραστηριοτήτων τέχνης του Myrό Group of Culture παρουσιάζει μνημειακά γλυπτά από ονομαστούς διεθνώς καλλιτέχνες και εγκαθιδρυμένους έλληνες γλύπτες, αλλά πρωτοτυπεί, προβάλλοντας θεματικές εκθέσεις των γλυπτών – μελών της Greek Marble Initiative στα καταστήματα και τους επιμέρους εσωτερικούς χώρους του κέντρου.

Πίνακας του Ορέστη Διαμάντη. Διαστάσεις: 2 Χ 3 μέτρα.
Δείτε περισσότερα έργα Σύγχρονης Τέχνης
που θα  δημοπρατηθούν ΕΔΩ
Η νέα επένδυση του Ομίλου Μουζενίδη το Enigma Mall Shopping Center, είναι ένα νέο Εμπορικό Κέντρο που βρίσκεται στον κόμβο Μουδανίων-Μαρμαρά. Στον άνετο χώρο του συγκεντρώνονται πολλές διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό. Επώνυμες αλυσίδες με διεθνή και εγχώρια εμπορικά σήματα, 16 καταστήματα αποκλειστικά με γούνες, ένα μοντέρνο παντοπωλείο με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, το γκουρμέ εστιατόριο “Κρητικός” και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος για παιδιά Grekoleto, θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για έξυπνες και άνετες αγορές. Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με άπλετο φυσικό φως, η ξύλινη επένδυση και οι χώροι πρασίνου και ξεκούρασης, η προσεγμένη αισθητική, οι υψηλών προδιαγραφών εξωτερικοί χώροι που θα περιλαμβάνουν σκεπαστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον επισκέπτη αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του. Ειδικά για τους πελάτες του Ομίλου Μουζενίδη έχει προβλεφθεί δωρεάν μεταφορά από τα ξενοδοχεία με ιδιόκτητο λεωφορείο.

Πίνακας της Στυλιάνας Κατσιάρη. Δείτε περισσότερα
έργα Σύγχρονης Τέχνης που θα  δημοπρατηθούν ΕΔΩ
Σχετικά με το Myrό Group of Culture
Το Myrό Group of Culture αποτελείται από το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων του Σταύρου Μυρωνίδη στον χώρο της Τέχνης, της Αντίκας και του Στυλ. Με ναυαρχίδα τον οίκο δημοπρασιών & τέχνης Myrό Antiques House ο όμιλος υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο της ποιοτικής αντίκας από το 1996 με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία χρόνια εδράζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σουρωτής. Οι εγκαταστάσεις του στεγάζουν Πινακοθήκη, Γλυπτοθήκη, Φυσικές δημοπρασίες και εκθέσεις συλλογών. Ο Οίκος αποτελεί το εφαλτήριο για μια σειρά από δραστηριότητες, όπως η διεθνής πλατφόρμα σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο Greek Marble Initiative και τα Συμπόσια της, ο χώρος σύγχρονης τέχνης Myrό Gallery στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κ.α. Περισσότερες πληροφορίες: www.myroauctions.gr.

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa An Athenian Outsider Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Awards Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Ciné qua non Cinema Collage Collectives Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art DJs Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Fundraising Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos LGBTQI+ Lifestyle London Calling Loutraki Multimedia & Installations Art Museums Myconos Naxos News Opera Party Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri Sikinos StreetArt Symposiums Syros Tattoo Teri Paschos textileArt Thessaloniki US Venue Virtual Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αγρίνιο Αίγινα Αίγιο Αλεξανδρούπολη ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα Άνδρος ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος Απόψεις ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δελφοί ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Έβρος Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζάκυνθος Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιδρύματα Ιεράπετρα Ιστορία Ιστορίες για γάτες ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμαριά Καλαμάτα Καλλιγραφία Καστελλόριζο Καστοριά Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κρήτη Κως Λάρισα Λέσβος Λευκάδα Λήμνος Λόγος Λύκειον Ελληνίδων Μεσολόγγι Μουσική Ναύπακτος Ναύπλιο Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Ολυμπία Ορεστειάδα Παιδαγωγικά Παιδιά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτμος Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σκιάθος Σπέτσες Στήλη Άλατος Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ Τρίκαλα Τρίπολη ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χαλκίδα Χανιά Χειροτεχνίες Χίος Χορηγίες Χορός Ψηφιδωτό Ψυχολογία Ψυχολογία στην καθημερινότητα