Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 - To ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki σας προσκαλεί στο περουβιανό brunch ππου διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, με τον chef Bruno Santa Cruz ο οποίος θα σας ταξιδέψει στις εξωτικές γεύσεις του Περού. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμο a la carte το Περουβιανό μενού από 28 Απριλίου εως 1 Μαΐου.Ο Chef Bruno Santa Cruz γεννήθηκε στη Λίμα του Περού και ενώθηκε με την οικογένεια της Hyatt ως Chef de Cuisine το 2015. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το αυθεντικό περουβιανό ceviche! Κόστος κατά άτομο: 45€. Πολιτική παιδιών : 0-6 ετών χωρίς χρέωση6-12 ετών 50% έκπτωση. Ώρες: 13.30-17.00. Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.
Email: dine.hrthessaloniki@hyatt.com
Email: dine.hrthessaloniki@hyatt.com